E aoga le aoina o ipu china ponaivi matagofie ma aoga!

tala fou (1)
I le taumalulu malulu, e vave lava ona maalili meaai.Na leiloa le manogi manogi, o le suauʻu malulu na faʻamaʻaʻaina i luga o le ipu, ma ua leiloa le suamalie.
O tagata Saina e ola i le pito o latou laulaufaiva ma e matua lelei lava i le eliina o meaʻai suamalie na aumai e le natura.O le mafuaʻaga e matua manaia ai meaʻai suamalie i luga o le laulau e taua tele i itu uma.O le vevela o meaʻai, meafaitino ma foliga o le pusa o le ki.
tala fou (2)
E tofu ituaiga mea'ai ma lona vevela ma le tofo sili.Ua oo lava ina faia e tagata se mea e fua ai mea'ai faapitoa e fa'amautinoa ai ua vela mea'ai sili ona suamalie.E fa'afefea ona fai mea'ai mai le ulo i le gutu e aunoa ma le malulu tele o se mea e mana'omia ona mafaufauina i le gaosiga o laulau.
O Saina o le laumua o poselela.Bone China e sau mai Saina ma na fanau i Peretania.Talu mai aso anamua, ua avea o se aristocrat i porcelain ona o lona mafanafana ma manino mea ma faigata tekinolosi gaosiga.O lona fa'aogaina o le vevela e sili ona lelei, o lea e le atamai ai le filifilia o Bone China e fai ma fa'avae.
tala fou (3)
I le faaopoopo atu i le lelei o le faʻaogaina o le vevela, o Bone China e iai uiga lelei i lanu ma mea
O sasa ponaivi e ta'ua o sasa ponaivi ona e fai i le pauta o ponaivi o manu.Pe a sasaa le porcelain ma le ponaivi manu i totonu o le ogaumu, o le a maua ai le calcium oxide, ina ia le lanumoana lona lanu e pei o le porcelain masani, ae mafai ona faʻaalia le susu papaʻe susu.E tusa lava po o le a le lanu o meaʻai, e mafai ona faʻapea o lona lanu e sili atu le susulu.Pe a faʻatusatusa i le porcelain masani, e mafai ona faʻamaonia le matagofie o meaʻai ma faʻateleina le manaʻo.

E le gata i lea, o le fua o Bone China o le a sili atu le malosi nai lo le porcelain masani, ae o le mamafa e mama.O le mea lea, o le umi lava e faʻapipiʻiina ai le matou umukuka ma se seti o meaʻai laulau, e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.Mo tina, o mea'ai laulau mama o le a le avea ma avega o le kuka.

O le mea pito sili ona taua o le faʻateleina o le ola tautua, o le tele o le porcelain o le ai ai pea ni uʻamea o loʻo tafe mai, lea o le a faʻaleagaina ai lou soifua maloloina i se taimi umi.Bone China e le o iai le taʻitaʻi ma le cadmium, ma o le a le tele se faʻafitauli i le faʻaaogaina umi.


Taimi meli: Iuni-02-2022

Talafou

Mulimuli mai ia i matou

  • 10020
  • sns05
  • 10005
  • sns06